bedrukken

De belangrijkste kenmerken van de glazen nagelvijl

De levensduur – Dankzij de gloednieuwe, moderne technologie is de levensduur van het schurende oppervlak bijna onbeperkt, omdat het opgeruwde gedeelte direct door het basismateriaal gevormd wordt.

Spaarzaamheid – het voorzichtig en zorgzaam benaderen van de nagels is mogelijk door de eigenschappen van het schurende oppervlak. Het gebruik van bepaalde typen vijlen (in het bijzonder metalen en papieren) kan leiden tot rafelen van de nagels. Soms hebben de nagels zelf de neiging om te rafelen, wat veroorzaakt kan zijn door gebruik van de verkeerde nagellak, maar ook aangeboren aanleg kan daar de oorzaak van zijn. Door de glazen nagelvijl te gebruiken, is het mogelijk om dit soort problemen tegen te gaan.

Hygiëne – Glas voldoet aan de gestelde normen van hygiëne. Het onderhouden van de vijl is zeer eenvoudig, omdat de vijl niet poreus is en daardoor geen vocht opneemt. Zo kunnen er geen ziektekiemen zoals bacteriën en schimmels op vast blijven zitten. De vijl na gebruik afspoelen met warm water is voldoende. Hij kan indien nodig worden gesteriliseerd, wat vooral makkelijk is voor degenen die de vijl bij een professionele manicure of pedicure gebruiken.

Sterkte – Bij normaal gebruik van de vijl is deze bestand tegen het vallen op een zachte ondergrond – linoleum, tapijt, hout. Vallen op wat harde oppervlakten, zoals stenen, tegels of beton kan leiden tot mechanische beschadiging. Kinderen kunnen de glazen nagelvijl slechts onder streng toezicht van een volwassene gebruiken. Speciaal voor kinderen hebben we een vijl, die tegen breken bestand is en een afgerond uiteinde heeft.

Veiligheid – Bij een mechanische schade, die meestal door vallen of stoten veroorzaakt wordt, is het raadzaam, om mogelijke blessures te voorkomen, het verder gebruik van de vijl te vermijden,.

Veelzijdigheid – Een goede eigenschap van de glazen nagelvijl is zijn veelzijdigheid. Hij kan gebruikt worden voor natuurlijke nagels, maar ook voor alle soorten kunstnagels. Behalve voor nagels, kan de vijl worden gebruikt om harde huid op handen en hakken te verwijderen. De beste schurende effecten worden bereikt op droge huid, die nadien met een geschikte crème wordt behandeld.

Garantie – Op het schurende oppervlak van de glazen nagelvijl hebt u een onbeperkte garantie. Deze garantie geld niet bij mechanische beschadigingen, veroorzaakt door verkeerd gebruik, zoals het afbreken van een deel van de vijl. 

Scroll naar boven