Manicure producten

Glazen manicure sticks (bokkenpootjes) zijn multifunctioneel! 

Elk uiteinde heeft een ander doel. De ronde punt wordt gebruikt voor het vijlen en schoonmaken van de nagels op plekken waar je met een glasvijl niet kunt komen. 

Het andere uiteinde wordt de cuticle pusher genoemd. 

Bokkepoot

Waar is een cuticle pusher voor?

De nagelriem is een dun laagje huid aan de rand van de nagel. De belangrijkste functie is om de vingernagel te beschermen tegen bacteriën die een infectie kunnen veroorzaken. De huid groeit meestal onregelmatig met de nagel mee, waardoor deze korter en asymmetrisch is. En juist dan is het handig om een ​​nagelriemduwer bij de hand te hebben.

De glad gesneden zijde van de manicurestick wordt gebruikt om de uitstekende asymmetrisch ogende nagelriemen te duwen. De nagels zien er dan gezonder uit, zijn dikker en optisch langer.

Voor gebruik is het goed om je nagels in warm water te laten weken om ze zacht te maken. Veeg vervolgens droog met een handdoek. Overdrijf niet met duwen, de nagelriem moet altijd iets uitsteken. Zoals hierboven vermeld, dient die als een barrière tegen het binnendringen van bacteriën.

Manicure sticks zijn 90 of 110 mm lang

Scroll naar boven