Glasvijlen als relatie- en cadeau artikelen

Elk bedrijf is op zoek naar een manier om de aandacht op zichzelf te vestigen of om er af en toe aan herinnerd te worden. Soms zijn er grote reclamegebaren nodig, soms is een klein cadeautje voldoende. 

Een glasvijl is niet duur en u kunt deze veilig distribueren naar een groter bereik van klanten. Het maakt een goede indruk en zal het altijd leuk doen als cadeau.

  • De glasvijl is functioneel. Niet alleen dat, het is zelfs de meest zachte manier om voor nagels te zorgen. Hij vijlt zacht, is licht en wordt nooit bot .
  • De glasvijl wordt bijna elke dag gebruikt. Nagels groeien continu en daarom is het noodzakelijk om ze goed en regelmatig te verzorgen.
  • Er kan worden gedrukt op een glasvijl zoals op papier, zelfs in kleur. Uw reclameboodschap hoeft niet beperkt te blijven tot het handvat of hoesjes, maar kan ook op het schuuroppervlak worden gedrukt. Dat is veel ruimte om te uiten.

Glazen nagelvijlen verschillen niet van andere veelgebruikte reclameproducten. Hun zwakte en aan de andere kant voordeel is dat ze gericht zijn op een vrouwelijk publiek dat graag een klein cadeautje voor hun nagels zal waarderen.

Scroll naar boven