Glazen voetvijlen

Hoe verwijder je harde dode huid op de voeten?

Een droge, gebarsten of harde huid op uw voeten is een normaal verschijnsel. Zeker als je geen zittend beroep hebt en het grootste deel van je tijd onderweg bent. Harde en gebarsten huid verschijnt meestal aan de zijkanten en hakken van de voeten en tussen de tenen. U kunt jeuk, gespannenheid of zelfs pijn voelen in het getroffen gebied

Dankzij speciaal behandeld glas verwijderen onze glazen voetvijlen voorzichtig dode huidcellen en pijnlijk eelt. De andere fijne kant van de vijl daarentegen reinigt en verzacht de huid. Je kunt de voetvijlen zowel droog als vochtig gebruiken.

Waarom glazen voetvijlen gebruiken?

Levensduur

Op het glazen vijlgedeelte van de voetvijl is geen schuurmiddel gelijmd. Het schurende oppervlak ontstaat door het glas zelf te etsen. Hierdoor vallen er geen deeltjes uit de vijl en worden ze nooit bot. Levenslange garantie op het schuuroppervlak! Niet bij breuk.

Dubbelzijdig

De ene kant van de vijl heeft een grovere structuur en wordt gebruikt om verharde huid te vijlen. De andere kant is fijner en wordt gebruikt voor de eindschoonmaak en ontharding. Probeer beide en ontdek welke het beste bij je past.

Antibacterieel

Glazen voetvijlen dienen na gebruik regelmatig te worden gewassen en gedesinfecteerd om aanhangende huidresten te verwijderen. Het is belangrijk om de vijl schoon te houden om mogelijke bacteriegroei te voorkomen, wat het risico op infectie vermindert.

Veiligheid

In tegenstelling tot andere voetvijlen op de markt, die als een beitel werken en u kunnen verwonden, vijlen onze voetvijlen de harde huid laag voor laag zorgvuldig af. Dit is een zeer zachte methode en u zult een aanzienlijk verschil voelen na het eerste gebruik.

Tips voor het gebruik van een glazen voetvijl

Neem de glasvijl mee naar bad of douche en laat je voeten even weken. Gebruik dan de dikkere kant van de schraper en vijl met lange bewegingen over de verharde huid. Was de vijl regelmatig en ga door totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Gebruik ten slotte de zachte kant van de voetvijl om een ​​zijdezacht gevoel te krijgen.

Voetvijlen zijn 135 of 160 mm lang en 6 mm dik, in 11 kleuren verkrijgbaar

Scroll naar boven